Regler & Villkor

Alla som registrerar sig till Trettis julkalender deltar automatiskt i tävlingen om att vinna en vinkyl från Vestfrost till ett värde av 19 995 kr.

Varje dag dyker en ny fråga upp i julkalendern fr.o.m. 1/12 - 24/12 – 2020.

Ju fler gånger du svarar rätt, desto fler poäng får du. Dina chanser att vinna ökar ju fler poäng du har samlat på dig under tävlingsperioden. Deltagare får 2 poäng vid rätt svar och 1 poäng vid fel svar.

Alla deltagare får ett e-postmeddelande med en länk till dagens lucka och tillhörande fråga.

Varje dag har du även möjlighet att vinna premier från Kitchenaid, Witt, Philips, Miele mfl. Vi tillkännager en vinnare av vinkylen från Vestfrost den 30 december 2020.

Nyhetsbrev
När du deltar i tävlingen kommer du automatiskt att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du kan välja att avbryta prenumerationen när som helst.

Villkor för deltagande i Trettis julkalender
För att delta i Trettis julkalender måste du logga in med din e-postadress.

För att delta i tävlingen krävs det att du har en giltig e-postadress. Varje enskild e-postadress går endast att registrera en gång. Eventuellt ytterligare deltagande tas bort automatiskt.

När du deltar i tävlingen godkänner du att Tretti kan kontakta dig via e-post med information om tävlingen och skicka nyhetsbrev med inspiration och bra erbjudanden. Om du ej önskar att ta emot denna information, kan du avregistrera dig genom att klicka på en länk i mailet.

Vinnaren meddelas via e-post och publiceras sedan på Tretti.se med för- och efternamn.

Priset levereras direkt till vinnaren och kan inte bytas mot kontanter.

Anställda på Tretti och Yulsn samt deras hushåll får inte delta i tävlingen.

Har du frågor om den här tävlingen, vänligen kontakta oss på julkalender@tretti.se